TAV ve Mudo Concept, Bodrum’da işbirliği yaptı

TAV İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde yer alan özel yolcu salonu için ortak bir projeyi hayata geçirdi. Bodrum “primeclass” Lounge’da TAV’ın sunduğu ayrıcalıklı seyahat deneyimi Mudo Concept’in tasarımıyla buluştu.

TAV İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Türkiye’nin dünyaca ünlü turizm merkezlerine bağlantı sağlayan Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan “primeclass” Lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi. TAV İşletme Hizmetleri’nin iç hatlar terminalinde hizmete açtığı özel yolcu salonunun mimari projesi ve dekorasyonunu Mudo Concept üstlendi. “Bodrum evi” konseptiyle dizayn edilen 220 metrekarelik özel yolcu salonunda aynı anda 75 kişiyi ağırlanabiliyor.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Kaptan “Özel yolcu salonu işletmeciliğindeki bilgi birikimi ve deneyimimizi, yurt içi ve yurt dışına taşımaya devam ediyoruz. Ege-Akdeniz havzasının en önemli turizm destinasyonlarının bağlantı merkezi olan Milas-Bodrum Havalimanı’nda açtığımız ev sıcaklığındaki ‘primeclass’ Lounge’da yolcularımıza seyahat öncesi ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunuyoruz. Mudo Concept ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin portföyümüzde özel bir yeri var. Misafirlerimizin gösterdiği ilgiden mutluluk duyuyoruz ve işbirliğimizi yeni projelerde de sürdürmeyi umuyoruz” dedi.

Mudo Concept Genel Müdürü Tarkan Özkan “Mudo Concept olarak, ev dekorasyon sektöründeki vizyoner bakış açımız ile ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Bodrum’un Kalesi Mudo Concept’ sloganı ile bu yaz başında Bodrum’daki dokuzuncu mağazamız, Türkiye’deki üçüncü en büyük mobilya mağazamız olan Plaza Mudo Concept’in açılışını gerçekleştirdik. Bodrum tutkunları, mağazamıza çok iyi geri dönüşler veriyor, yeni mağazamızın açılışının yanı sıra TAV ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu proje ile Bodrum tutkunlarına, dekorasyon anlamında ilham verecek bir lokasyon daha yarattığımızı düşünüyorum. TAV ile, Türkiye’nin ilk ve tek ev konseptli özel yolcu salonu “primeclass” Lounge’u tasarlayarak, yenilikçi projelerimizin ilkini hayata geçirdik, önümüzdeki dönemde de iş birlikteliklerimizin farklı projeler ile devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Yolcu salonu için düzenlenen açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas-Bodrum Havalimanı Kaymakamı Fuat Gürel, DHMİ Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü Vedat Atabek, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu ve TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan katıldı.

Yılda yaklaşık 3,9 milyon yolcuya hizmet veren Milas-Bodrum Havalimanı dünyaca ünlü turizm merkezlerine hizmet sağlıyor. TAV İşletme Hizmetleri, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yolculara karşılama, uğurlama ve transfer gibi CIP hizmetler de sunuyor. Şirket, “primeclass” markasıyla sekiz ülkede 18 havalimanında işlettiği 30’dan fazla özel yolcu salonunda yılda yaklaşık 2,1 milyon yolcuya hizmet sunuyor. Milas-Bodrum Havalimanı’nda açılan “primeclass” Lounge ise şaşırtan ve etkileyici atmosferi ile Mudo Concept’in farklı dokunuşunu yansıtarak ön plana çıkıyor.

Dünya trendlerini, özgün tasarımları ile birleştiren Mudo Concept, “Bodrum’un Kalesi Mudo Concept” sloganı ile Bodrum’daki 9 mağazasının ardından şimdi de Milas-Bodrum Havalimanı’nda bir ilke imza attı. Türkiye’nin ilk ve tek ev konseptli özel yolcu salonu “primeclass” Lounge ile Bodrum seyahatleri ev konforuna kavuştu.