ATÜ DUTY FREE BODRUM’DA SEZONU AÇTI!

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yolculara hizmet verdiği gümrüksüz mağazalarından sonra iç hatlarda da yeni bir mağaza açtı.

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı’nda yolcu trafiği artarken, ATÜ de sezonu yeni bir mağaza ile açtı. Havalimanlarında alışverişe ayrı bir keyif katan ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum’da iç hatlar yolcularına yeni konsept mağazası ile “hoş geldiniz” dedi.

Yeni mağazada, “kültürel sürdürülebilirlik” çalışmaları kapsamında Bodrum’u simgeleyen ürünler satışa sunuldu. Yerli ve pamuklu tekstil ürünleri markası olan “White by Nature” Bodrum’un beyazını ön plana çıkaran ince pamuklu t-shirt, elbise ve bluz gibi ürünlerine yer verildi. Lalay markasının el dokuması havlu ve bornozları da Bodrum’a özel ürünler arasında yer alıyor.

Yerel ürünlerin tüm dünyaya tanıtımını yapmak ve satışını desteklemek amacıyla lokum, zeytinyağı ve hediyelik eşyalar da mağazada satışa sunulan ürünler arasında.

Dünyaca ünlü markaların saat, mücevher, güneş gözlüğü, çanta ve oyuncak gibi ürün çeşitlerinin yanı sıra mağazanın modern mimarisi de titizlikle çalışıldı. Mağaza deniz dalgalarını çağrıştıran çizgilerle tasarlandı. Toplam 140 metrekare olan mağaza, müşterilerine dört bir taraftan giriş çıkış sağlayan 360 derecelik bir açıya sahip hale getirildi.

Dünya markaları ile birlikte hareket eden ATÜ, desenleri ve renkleri ile kendine hayran bırakan ünlü İspanyol markası “Desigual”i de 60 metrekarelik mağazası ile tüm yolcuların hizmetine sundu.

ATÜ Duty Free’nin, Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar geliş ve gidiş katında dört olmak üzere, iç hatlardaki yeni mağazayla birlikte toplam beş mağazası bulunuyor.

Milas-Bodrum Havalimanı 2015 yılında 3 milyon 877 bin yolcuya hizmet verdi.